Piksi imao razgovor sa Mitrovićem i Tadićem: Ovo je razlog

Lepa atmosfera vlada među igračima našeg tima

18.06.2024. 21:08
  • Podeli:
vladimir stojkovic piksi fss-65245d0061d43.webp Foto: FSS

Iako se provlače razne informacije o atmosferi u reprezentaciji Srbije, ipak ono čemu se svi radujemo jeste odličan timski duh koji vlada među "Orlovima".

Naš golman, Đorđe Petrović je danas postao otac, a  selektor Dragan Stojković u dogovoru sa dvojicom najiskusnijih igrača, Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, uz oduševljenje svih ostalih reprezentativaca, priredio je divno iznenađenje novopečenom tati o čemu smo već pisali.

Podsećanja radi, u hotelu "Maksimilijan" u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba "A" tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()