Povreda definitivno jača od želje: Filip Kostić završio Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske sa 1:0

18.06.2024. 12:53
  • Podeli:
filip kostić, 16 jun 2024 - foto Reuters-667166f8a8051.webp Foto: Reuters

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena neće igrati u preostalom delu Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Kostić je povredio koleno pre dva dana na meču prvog kola grupe C Evropskog prvenstva protiv Engleske.

Srpski fudbaler je danas bio na magnetnoj rezonanci.

"Predviđen je oporavak u trajanju od dve nedelje. Ostaće ovde još dva dana, a zatim posle meča sa Slovenijom napušta kamp reprezentacije. O tome je obavešten i njegov klub", izjavio je na konferenciji za medije portparol reprezentacije Srbije Milan Vuković.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske rezultatom 1:0.

"Orlovi" će u četvrtak od 15 časova igrati sa Slovenijom, a Srbija će poslednji meč u grupnoj fazi EP odigrati 25. juna od 21 čas protiv Danske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()