Poznat sudija meča između Srbije i Španije u Ligi nacija

Utakmica će biti odigrana 5. septembra od 20.45 časova

02.09.2024. 14:00
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, orlovi, fudbaleri srbije - 25 jun 2024 foto Reuters-667b0e1531976.webp Foto: Reuters

 Holandski sudija Serdar Gozubujuk biće glavni arbitar na meču između Srbije i Španije u Ligi nacija, saopšteno je iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće takođe Holanđani Ervin Zajnstra i Johan Balder, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Sandera van der Ajka.

Utakmica prvog kola grupe A4 Lige nacija između Srbije i Španije biće odigrana 5. septembra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

 U drugom meču prvog kola grupe A4 LN u Kopenhagenu će 5. septembra od 20.45 sati igrati Danska i Švajcarska. Ovaj duel će suditi Nemac Danijel Zibert, a njegovi pomoćnici biće Jan Sajdel i Rafael Foltin. Četvrti sudija biće Danijel Šlager.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()