Preokret u Moskvi: Dejan Stanković ostao bez asistenta

Skoro na dnevnom nivou se piše o srpskom stručnjaku u Rusiji

30.05.2024. 12:13
  • Podeli:
Dejan Stanković-63e8f1e7778e2.webp Foto: Profimedia

Veliku buru u javnosti je izazvao dolazak Dejana Stankovića na klupu Spartaka iz Moskve.

Skoro na dnevnom nivou se piše o srpskom treneru, koji je preuzeo kormilo Spartaka. Nove vesti koje stižu se tiču Vladimir Sliškovića, koji je trebalo da bude asistent Stankovića u klubu, gde radi od 2022. godine.

Iako je bilo planirano da sin čuvenog Blaža Sliškovića ostane i pomogne Stankoviću, mladi strateg je odlučio da napusti klub, jer ne želi više da bude pomoćnik, već glavni trener.

Slišković junior je želeo povećanje plate, koja bi se skoro izjednačila sa primanjima Stankovića. Pošto je na kraju sezone preuzeo tim i bio u samom finišu glavni trener, uspeo je da napravi dobre rezultate, čime je mislio da je zaradio očigledno više poštovanje od kluba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()