Sada i zvanično: Murinjo je novi trener Fenerbahčea

Portugalac će potpisati ugovor na dve godine

02.06.2024. 13:28
  • Podeli:
profimedia-0740863089 Žoze Murinjo-63a57ec5d0bfa.webp Foto: Profimedia

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo novi je trener Fenerbahčea, objavio je danas turski klub na društvenim mrežama.

Turski klub je na društvenim mrežama poželeo dobrodošlicu Murinju, koji će večeras biti promovisan kao novi trener kluba iz Istanbula. 

Ceremonija promocije novog trenera Fenerbahčea bi trebalo da počne oko 18 časova po centralnoevropskom vremenu.

Fenerbahče je sezonu u turskoj Superligi završio na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasiranog Galatasaraja.

Turski mediji navode da bi Murinjo trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. 
Murinjo (61) je ranije trenirao Romu, Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()