Salah ne ide iz Liverpula: Da je to hteo ne bi obnavljao ugovor prošlo leto

Saudijci su bili zainteresovani čak i za Egipćanina

07.08.2023. 13:07
  • Podeli:
salah reuters-647053ffd2782.webp Foto: Reuters

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah (31) ne želi da napusti klub sa "Enfild rouda", izjavio je menadžer egipatskog reprezentativca Rami Abas Isa, prenosi Skaj sports.

"Da smo razmatrali odlazak iz Liverpula ove godine, ne bismo obnovili ugovor prošlog leta. Mohamed ostaje posvećen Liverpulu", saopštio je Isa na društvenim mrežama.

Britanski mediji podsećaju da je Al Itihad bio zainteresovan za egipatskog napadača. Klub iz Saudijske Arabije je navodno ponudio Salahu 51,8 miliona funti za dvogodišnji ugovor. On ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine.

Salah je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a za engleski klub je odigrao 305 utakmica i postigao je 186 golova u svim takmičenjima. Sa Liverpulom je osvojio sedam trofeja, a između ostalih i Ligu šampiona 2019. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()