Salah očajan posle izgubljene svake prilike za LŠ: Potpuno sam uništen

Mi smo Liverpul i ulazak u Ligu šampiona je minimum, rekao je Egipćanin

26.05.2023. 09:49
  • Podeli:
salah reuters-647053ffd2782.webp Foto: Reuters

Liverpul će sledeće sezone igrati u Ligi Evrope. Ovo je prvi put da se Redsi pod vođstvom Jirgena Klopa nisu kvalifikovali u Ligu šampiona, što je itekako pogodilo njegovog važnog igrača Mohameda Salaha.

Egipćanin se oglasio odmah posle pobede Mančester junajteda nad Čelsijem (4:1), nakon koje je Liverpul i matematički ostao bez šansi za Ligu šampiona.

"Potpuno sam uništen. Za ovo nema apsolutno nikakvog opravdanja. Imali smo sve što nam je potrebno da sledeće sezone uđemo u Ligu šampiona i nismo uspeli. Mi smo Liverpul i ulazak u Ligu šampiona je minimum. Žao mi je, ali prerano je za ohrabrujući ili optimistični post. Izneverili smo vas i sebe", napisao je Liverpulov napadač.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()