Hit na ulicama Nemačke: Španci se uhvatili u kolo sa Albancima

Sjajna atmosfera pred utakmicu

24.06.2024. 19:35
  • Podeli:
albanija Christoph Reichweindpa via AP-6679ac5ab8a28.webp Foto: Christoph Reichweindpa via AP

Fudbaleri Španije i Albanije sastaju se od 21.00 u poslednjem susretu grupe B Evropskog prvenstva.

Albancima je potrebna pobeda za plasman u osminu finala, pošto su do sada sakupili samo jedan bod u remiju sa Hrvatskom (2:2).

Španci i Albanci se zajedno pripremaju za utakmicu, pa su se uhvatili i u kolo.

Inače, ranije je selektor Španije De la Fuente pohvalip albanske navijače.

"Albanija ima fantastične navijače i već je napravila iznenađenje. Znamo da će nam biti teško. Napravićemo promene i osećamo da je to ispravno. Imamo potpuno poverenje u naših 26 igrača koji su u reprezentaciji. Svi imaju priliku da igraju na visokom nivou, stoga sam potpuno miran oko toga. Zanima nas samo pobeda jer želimo da pobedimo u svakoj utakmici."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()