Srbi se igraju fudbala u Saudijskoj Arabiji: Al Hilal do titule na krilima Mitrovića i Sergeja

Perfektno radi srpska veza u Hilalu

11.05.2024. 19:32
  • Podeli:
mitovic milinkovic savic-65b80bc829df8.webp Foto: Instagram/alhilal

Fudbaleri Al Hilala obezbedili su 19. titulu prvaka Saudijske Arabije pošto su danas u 31. kolu pobedili Al Hazem rezultatom 4:1, uz dva gola Aleksandra Mitrovića i jedan Sergeja Milinkovića-Savića.

Tri kola pre kraja Al Hilal ima 89 bodova, 12 više od Al Nasra, koji predvodi Kristijano Ronaldo.

Prvi gol na meču postigao je Mitrović iz penala u 15. minutu, gosti su izjednačili u 34. minutu preko Faiza Selemanija.

Novu prednost Al Hilalu doneo je autogolom Al Juvaid u 39. minutu, uz "pomoć" Milinkovića-Savića.

Mitrović je drugi gol postigao u 45+3. minutu na Sergejevu asistenciju, koji se takođe upisao u strelce u 45+6. minutu za konačnih 4:1.

Mitroviću je ovo treća titula, nakon što je bio šampion Srbije sa Partizanom i Belgije sa Anderlehtom, a Segeju prva u karijeri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()