Stanković ne odustaje: Sreća će da se okrene u našu korist

Sampdorija je odigrala bez golova na svom terenu sa ekipom Intera

14.02.2023. 10:06
  • Podeli:
Dejan Stankovic-63eb4f1a4420a.webp Foto: Tano Pecoraro/LaPresse via AP/Tanjug

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da veruje da njegov tim može da izbori opstanak u Seriji A, prenosi "Skaj sports".

Sampdorija je, u ponedeljak, odigrala bez golova na svom terenu sa ekipom Intera u 22. kolu Serije A. Klub iz Đenove se nalazi na pretposlednjem 19. mestu sa samo 11 bodova.

"Protiv Intera smo se namučili za bod. Moram da čestitam svom timu na trudu i borbenosti. Ako nastavimo ovako da radimo, sreća će da se okrene u našu korist. Verujem u čudo", rekao je Stanković.

On se izvinio zato što je odbio da prisustvuje konferenciji za novinare posle meča sa Moncom (2:2), koja je odigrana pre nedelju dana.

"Želeo bih da se izvinim za svoje ponašanje posle utakmice protiv Monce. Nisam hteo ništa da govorim za medije, jer sam bio tužan. Primili smo gol na kraju meča, sada mi je žao što nisam pričao sa novinarima", dodao je trener Sampdorije.

Sampdorija će u narednom kolu na svom terenu igrati protiv Bolonje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()