Stanojević: Partizan mora da igra takmičarski i agresivno, biće još pojačanja

Plan je da ekipa 20. juna otputuje u Sloveniju

17.06.2024. 12:37
  • Podeli:
aleksandar stanojević, 17 jun 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-667011136d908.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas, na početku priprema za novu sezonu da ekipa mora da bude konkurentna, da igra takmičarski, agresivno i na rezultat, i najavio da će klub pojačati još najmanje četiri igrača.

Stanojević je rekao da će ekipa samo dva dana raditi u Beogradu.

"Plan je da 20. krenemo u Sloveniju. Ovde ćemo raditi par dana. Ima dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U odmaklim smo pregovorima oko nekih igrača. Očekujem nove igrače i pojačanja ovih dana. Fokusiramo se na tim i želim da se upoznam sa igačima i da im dam jasnu sliku kako želimo da igramo. Neki klubovi žele naše mlade igrače za pozajmice. Sačekaćemo da vidimo koga ćemo povesti", rekao je Stanojević na početku obraćanja.

Kad je reč o prelaznom roku, strateg crno-belih je naveo prioritete.

"Prioritet je štoper, 'osmica' - centralni ofanzivni vezni, u manjku smo sa levim bekovima. To su prioriteti. Imamo nekih želja, pratimo tržište", dodao je Stanojević.

Počele pripreme, foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Novi-stari šef struke je rekao da je prezadovoljan rivalima na pripremama, a to su za sad slovenački Bravo, Borac iz Banjaluke i moskovski klubovi Dinamo i CSKA.

"Prezadovoljan sam rivalima. Vrlo teške utakmice, kvaliteta kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvalitetni su protivnici, a videćemo za generalnu probu. Očekujemo nešto jako i atraktivno", istakao je Stanojević.

Partizan će imati četiri nedelje za pripreme jer prvenstvo počinje već 20. jula, a tri dana kasnije i kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Malo nam je vremena naravno. Moramo što pre da krenemo sa nekim stvarima i da žurimo u svakom smislu. Meni je sve poznato, ali želeo bih da se nešto nadogradi. Ima 80 odsto novih igrača posle samo dve godine otkad sam otišao. To je velika promena. Moj stručni štab se promenio. Videćemo nove stvari i nadamo se dobrim stvarima. Igrači sutra imaju prvi sastanak taktičke prirode. Ovih dana ću pričati sa svakim šta očekujem pojedinačno", podvukao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević, foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Povratnik na mesto šefa struke je otkrio i kakav Partizan očekuje u sledećoj sezoni, kao i to šta mora još da se uradi.

"Partizan mora da bude takmičarski, da igra na rezultat. Nije dovoljno da samo pobeđuješ, mora da se zna i način. Očekujem disciplinovan i agresivan Partizan sa dosta intenziteta. Takav Partizan želim", nema dilemu Stanojević.

Trener Partizana je posebno pričao o prelaznom roku. 

"Moramo da dovedemo neke igrače na tim pozicijama, a onda i da radimo na tome. Prvo to, a kasnije pravimo igru. Meni je lakše da napravim odbranu, nego napad. Odbrana je najlakši deo za trenera", zaključio je Stanojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()