Tadić posle poraza: Teško je što nisam počeo, najbolji sam igrač ovog tima

Istorijska izjava srpskog kapitena

16.06.2024. 23:43
  • Podeli:
dusan tadic AP PhotoAndreea Alexandru-666f5bb8a195f.webp Foto: AP PhotoAndreea Alexandru

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić smatra da je naša reprezentacija zaslužila više u meču sa Englezima (0:1) na startu Evropskog prvenstva.

On je počeo meč sa klupe pre nego što je dobio priliku u drugom poluvremenu, što mu je teško palo.

"Teško. Iskreno - teško. Mislim, pričao sam sa šefom, ali sam teško prihvatio jer je to normalno. Ja sam kapiten, mislim da sam najbolji igrač ovog tima, bez lažne skromnosti i mislim da sam trebao da počnem, ali poštujem odluku selektora. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću da igram. Poštujem, ali normalno da je teško jer želiš da pokažeš još više i da uradiš sve za kolektiv. Idemo dalje, nije bitan pojedinac, bitno je da prođemo dalje. To je jedino pravo merilo", rekao je on i dodao:

"Dobra analiza, dobar oporavak. Dosta su nezgodni Slovenci, mogli su da postignu još jedan gol Dancima. Neće biti laka utakmica".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()