Terzić: Zvezda pripada narodu, a narod ima želju da Zvezda bude na najvećoj sceni

Spletom nesrećnih okolnosti osvojen je samo bod u Ligi šampiona, istiće generalni direktor kluba

26.01.2024. 10:40
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64c225fcb43c1.webp Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da klub pripada narodu, a da narod želi da ona igra Ligu šampiona i dodao da ekipa ima fenomenalne uslove za rad na Kipru.

Terzić je dao intervju za "TV Arena sport" u kom je govorio o tome gde vidi Zvezdu na leto i naredne sezone, u Ligi šampiona ili Lige Evrope.

"Verovatno je neka prava mera Crvene zvezde Liga Evrope. Međutim, druga stvar je što su duplo veći prihodi od Lige šampiona. Treća stvar, Zvezda je ove jeseni pokazala da može da igra ravnopravno protiv svih klubova" rekao je Terzić. 

Po njegovom mišljenju, "spletom nesrećnih okolnosti osvojen je samo bod" u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom.

"Mi smo igrali ravnopravno protiv Mančester sitija, Lajpciga, da ne govorim o Jang bojsu. Mislim da je Crvena zvezda svojim igrama u eliti zaslužila više. Pokazali smo da kao klub rastemo, da možemo da se sudarimo sa svim klubovima iz Lige šampiona, čim smo se sudarili sa najboljim u ovom trenutku na planeti - Mančester sitijem. Crvena zvezda pripada narodu, a narod ima želju da Zvezda bude na najvećoj sceni. Mi nemamo pravo da oduzmemo narodu pravo da na "Marakani" igraju najbolji u Evropi, iz najjačeg takmičenja", dodao je Terzić.

Čekaju se tri igrača za najbolji tim

Istakao je da je oduševljen uslovima za rad u Pafosu, da će igra tima biti mnogo bolja kada se vrate Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Milan Rodić, Kosta Nedeljković i pet reprezentativaca, i da je Vladan Milojević već ozbiljno zategao igru crveno-belih.

"Hendikep je kad nemate petoricu reprezentativaca, plus četvoricu naših igrača. Milojević nije imao priliku da uigrava najbolji sastav. Međutim, svi ostali igrači su dobro radili, nadam se da će svi ostali fudbaleri sa reprezentativnih okupljanja vratiti zdravi i fizički spremni jer dolaze iz takmičarskog ritma i da će se brzo uklopiti u zahteve Vladana Milojevića", zaključio je Terzić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()