Trener Barselone ima neobičnu naviku - tiče se izvođenja penala: Pogledajte o čemu se radi

Nemački stručnjak je otkrio da se drži jedne navike i to sasvim slučajno.

21.10.2024. 16:14
  • Podeli:
hansi flik-6716616cc35b4.webp Foto: AP Photo/Joan Monfort

Trener Barselone Hansi Flik ima neobičnu naviku koja se tiče izvođenja penala.

Posle ubedljive pobede nad Seviljom od 5:1 u susretu 10. kola La Lige, nemački stručnjak je otkrio da se drži jedne navike i to sasvim slučajno.

Golgeter Robert Levandovski je prvi od svoja dva gola u nedelju uveče postigao iz penala, ali Flik nije gledao izvođenje penala u 24. minutu. Svesno, jer to čini već neko vreme.

Bivši trener Bajerna je objasnio zašto to radi.

"Nikada ne gledam izvođenje penala, tačno je. Uradio sam to jednom, nisam gledao izvođenje i postigli smo gol. Nastavio sam to da radim, to mi je postala navika", priznao je Flik.

Barselona ima odličan start sezone, devet pobeda iz deset mečeva i na čelu je tabele.

"Posle pauze bilo je važno pobediti. Započeli smo tešku nedelju, ali smo u dobroj formi. Ipak, moramo nastojati da unapredimo neke stvari", dodao je Flik.

Zvezda večeri bio je Gavi koji je vratio na teren posle više od 11 meseci pauze.

"Gavijev povratak bio je fantastičan.  To kako su zbog njega živnuli svi na stadionu je bilo nešto fantastično. Planirao je da se vrati na ovom meču i uspeo je. Srećni smo zbog njega. Intenzitet njegove igre bio je pozitivan. Ponekad je bolje biti mirniji, ali to nije njegov stil", zaključio je trener Barselone. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()