TSC dobio rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Tim iz Bačke Topole preko Portugalije juri elitu

24.07.2023. 12:37
  • Podeli:
TSC FK TSC Bačka topola-647395eea34bf.webp Foto: FK TSC Bačka Topola

Fudbaleri TSC-a su konačno dobili i svog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a put ih je odveo do Portugalije, gde će igrati protiv Brage.

Nesumnjivo je ovo izuzetno težak zadatak za ekipu sa severa Srbije, međutim, ono što je olakšanje ovom timu jeste i to što će sigurno igrati u Evropi u ovoj sezoni, pošto će i u slučaju poraza u Ligi šampiona otići u grupu Lige Evrope.

Srbija će tako imati minimum tri takmičenja u grupnim fazama takmičenja u Evropi, dok će se Vojvodina i Partizan boriti kroz kvalifikacije Lige konferencija.

Kako god, ovo je i istorijski uspeh za TSC, ali, sigurno je i to da tim iz Bačke Topole neće unapred ustuknuti i pred izazovom u Ligi šampiona, te se uzdaju u čudo protiv Brage.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()