Tuhel veruje u Kejna pred meč na Old trafordu: On je pobednik, šampion i profesionalac

Bajern je prvi u grupi, Junajted četvrti

11.12.2023. 16:01
  • Podeli:
Hari Kejn-6562f58c9388a.webp Foto: Rold Vennenbernd/dpa via AP/Tanjug

Trener Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je fudbaler minhenskog kluba Hari Kejn motivisan za meč sa Mančester junajtedom u Ligi šampiona, prenose nemački mediji.

Fudbaleri Bajerna igraće u utorak od 21 čas sa Mančester junajtedom na "Old trafordu"u meču 6. kola grupe A Lige šampiona.

"Kejn je motivisan sto odsto. On je pobednik, šampion. Lepo je vratiti se nazad u englesku na 'Old traford'. Hariju će se to dopasti, raduje se tome. On je vrhunski profesionalac i sjajan momak koji se dobro prilagodio životu u Nemačkoj", rekao je Tuhel.

Bajern je prvi na tabeli grupe A sa 13 bodova i još ranije je obezbedio plasman u osminu finala LŠ. Mančester junajted je poslednji sa četiri boda.

"Lepo je živeti u Minhenu. Kejn tečno govori nemački. Minhen je bezbedan, prelep grad. Imamo mnogo prirode i golf terene na kojima je Hari kad ima slobodno vreme. I svi pričaju engleski, što je opet dobro za njega, to mu pomaže", istakao je Tuhel.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()