UEFA sprema novu kaznu Albancima i Hrvatima: Čekaju ih prazne tribine?

Hrvatski savez je danas kažnjen 28.000, a albanski 47.500 evra

23.06.2024. 22:20
  • Podeli:
Albanija_navijaci_EURO_foto_X-666de4566def2.webp Foto: X/@dardanian01

UEFA će navodno tek sankcionisati Albaniju i Hrvatsku, zbog nedoličnog skandiranja njihovih navijača. Naime, u Hamburgu na EURO, čuli su se povici "Ubij Srbina".

Fudbalski savez Srbije je oštro reagovao, uložio žalbu, čak i zapretio da će se povući iz takmičenja ako UEFA ne izrekne adekvatno oštru kaznu.

UEFA je reagovala, ali je albanski i hrvatski savez kaznila zbog drugih stvari, ne konkretno i zbog spomenutih povika.

Hrvatski savez je kažnjen 28.000, a albanski 47.500 evra.

Kako navodi "Kurir", UEFA će imati i dodatnu žestoku kaznu koja će se odnositi na navijače.

Hrvate i Albance čeka pražnjenje tribina i(li) zabrana odlaska na gostovanja... Moguće čak i obe kazne, ali kroz par dana ćemo i konačno znati da li će doći do toga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()