Zvezda ima dogovor sa Torinom: Radonjić na korak od crveno-belih

Srpski fudbaler blizu povratka u voljeni klub

02.06.2024. 13:38
  • Podeli:
nemanja radonjic-6655cecbdb51b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nakon što je otišao Osman Bukari, uprava Zvezde vredno radi na povratku Nemanje Radonjića na Marakanu.

Naime, Torino je zainteresovan da proda Radonjića Zvezdi, klubovi imaju dogovor oko obeštećenja i ostalo je da igrač definitivno prelomi da želi na Marakanu i dogovori lične uslove.

Radonjić ne ostaje u Majorci, gde je proveo prolećni deo sezone na pozajmici. Španski klub nije aktivirao otkupnu klauzulu, pošto se Srbin nije izborio za mesto standardnog startera.

Dolazak Radonjića na poziciju levog krila značio bi da će Milojević u narednoj sezoni na najbitnijim mečevima Pitera Olajinku koristiti na desnoj strani napada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()