Zvezda reagovala na Bukarijev odlazak: Na pomolu povratak Radonjića?

Pregovori između dve strane su u toku

22.05.2024. 17:23
  • Podeli:
Nemanja Radonjić-1668609908474.webp Foto: Profimedia

Gotovo izvesno je da će Osman Bukari napustiti Zvezdu i otići u MLS ligu za 7.000.000 evra, a klub uveliko radi na novom napadaču. 

Naime, srpski reprezentativac Nemanja Radonjić je blizu povratka na "Marakanu".

Crveno-beli ubrzano rade na povratku nekadašnjeg igrača i velikog navijača crveno-belih, piše Sportal.

Rođeni Nišlija je i dalje pod ugovorom sa Torinom koji mu ističe narednog leta, proteklu polusezonu proveo je u Majorci gde je upisao 13 nastupa bez konkretnog učinka, uglavnom ulazeći sa klupe u igru.

Reprezentativac Srbije je oživeo svoju karijeru dolaskom u Zvezdu jula 2017. godine iz Rome, da bi godinu dana kasnije kasu beogradskog tima napunio sa čak 12.000.000 evra koliko je bio iznos transfera koji je platio Marsej.

FOTO: PROFIMEDIA

Posle igara u Olimpiku, te Herti i Benfici, Torino ga je otkupio od Marseja za samo 1.700.000 evra prošle godine.

Njegova tržišna vrednost nije mnogo porasla, ako je suditi po Transfermarktu koji je procenjuje na 3.000.000 evra, što je suma koju Zvezda verovatno može da izdvoji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()