Zvezdan Terzić o novim pojačanjima: Ne volim da trošim pare, volim da ih pravim

Zvezdi su potrebni igrači na tri pozicije - štoper, zadnji vezni i napadač

24.08.2023. 10:41
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64c225fcb43c1.webp Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda je dao intervju za Sprotski žurnal i tim povodom je, između ostalog, pričao i o pojačanjima.

Kako Zvezdan navodi, Zvezdi su potrebni igrači na tri pozicije - štoper, zadnji vezni i napadač, pa se osvrnuo na njihov dolazak.

"Koliko je to dobro, toliko je i loše. Prvo, trošiće se novac na dovođenje tih igrača, na njihove plate i treća stvar: biće više nezadovoljnih igrača u svlačionici. Sada se negde iskristalisalo najboljih 11, i dovođenje tri igrača, a imate derbi protiv Partizana, neko će morati na klupu, a očekuje da bude nosilac igre. I stvarno su svi ostavili dobar utisak. I negde se iskristalisalo 11 igrača. Imate 19. septembra start u Ligi šampiona, neka trojica će, ako dovedemo nove, morati na klupu u odnosu na sadašnji tim u kojem se već zna najboljih 11. Ja bih lično voleo da imamo jaču konkurenciju", rekao je on.

Naveo je kako postoji odlična opcija, igrač sa 33 godine, međutim isto je rekao da ne voli da troši nego da investira novac.

"Nama se nudi fenomenalan igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi, ali recimo je 90. godište, 33 godine ima i treba mu dati 1.200.000 platu i sigurno bi pomogao Crvenoj zvezdi. Da li nam to sada u ovom trenutku treba? Nije važno ime... Ne volim da trošim pare, ja volim da investiram pare. A kada dovodimo igrače koji su mladi, to je investicija. Pokušavamo da napravimo balans među igračima i koji će pomoći na terenu i da uzmemo neki bod u Evropi i nastavimo u kasu", kaže Terzić.

Takođe, navodi da pojačanje ne garantuje rezultat, niti da novo pojačanje donosi sigurne bodove.

"Ko mi garantuje da ćemo ako dovedemo sad tri-četiri igrača, uzeti 3-4 boda više?! Svaki bod je 1.100.000 evra. I moramo da vodimo balansirano politiku. Svesni smo da dovođenjem boljih, skupljih igrača, povećavamo šanse Crvene zvezde za bolje rezultate u Ligi šampiona. Ali ti to niko ne garantuje. Ali ako imaš loše igrače, to ti svakako garantuje da nećeš ništa uraditi", zaključio je Terzić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()