Hrvatska sletela u Dohu, Katarci priredili lep doček

Naša će reprezentacija poslijepodne odraditi prvi trening u gradu domaćinu SP

18.11.2022. 12:17
  • Podeli:
Reuters_AMR ABDALLAH DALSH-1668766876203.webp Foto: AMR ABDALLAH DALSH/Reuters

Hrvatska fudbalska reprezentacija je, oko 10.30 po srednjevropskom vremenu, sletela u Dohu. Let iz Rijada bio je kratak i ne previše naporan za nacionalni tim koji odmah počinje sa treninzima za Svetsko prvenstvo i adaptacijom na vremenske uslove u Kataru.

U impresivnom aerodromu "Hamad" domaćini su priredili lep doček hrvatskoj delegaciji koja je u Dohu stigla u dobrom raspoloženju nakon nekoliko dana u Saudijskoj Arabiji. Reprezentacija će biti smeštena u luksuznom hotelu "Hilton" gde je HNS rezervisao 65 od ukupno 400 soba. 

Prvo poslepodne u Dohi rezervisano je za trening u kampu Al Ersal 3 u Dohi.

Podsetimo, Hrvatska prvu utakmicu igra 23. novembra protiv Maroka u 11 sati po srednjevropskom vremenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()