Komentarom raspalio navijače: Kenan potvrdio da Mekintajer dolazi u Zvezdu

Nestrpljivi da zaigraju za beogradske crveno-bele

30.06.2024. 19:15
  • Podeli:
ajzea kenan, 18 jan 2024 - profimedia-6672a9b9662ea.webp Foto: Profimedia

Novi košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan je očigledno nestrpljiv pred početak nove sezone sa crveno-belima u Evroligi.

Naime, danas se u medijima pojavila informacija da će Kodi Miler Mekintajer definitvno pojačati klub sa Malog Kalemegdana, a sada je stigla i potvrda.

Naime, u jednoj od objava na društvenim mrežama na kojoj se navodi kako je Kodi Miler Mekintajer novo pojačanje Zvezde, Kenan je reagovao sa komentarom:

"Idemo", jasan je bio bivši igrač Olimpijakosa.

Podsećanja radi, Miler-Mekintajer je bio najbolji asistent Evrolige u sezoni 2023/24 budući da je sastav iz Baskije beležio 7,3 dodavanja u proseku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()