Amerikanci uvereni: Vasilije Micić idealan za Denver

Na pomolu srpski tandem Micić- Jokić

01.06.2024. 17:25
  • Podeli:
Vasilije Micić2-65c8925ea88cd.webp Foto: AP Photo/Nell Redmond/Tanjug

Američki novinar Endi Bejli u svom autorskom tekstu je naveo koji bi trejdovi bili dobri za Denver Nagetse pred sledeću sezonu. 

Njegova analiza uključuje i prelazak srpskog košarkaša Vasilija Micića u redove Nagetsa.

Micić je nakon odlaska iz Oklahome obukao dres Šarlot Hornetsa, ali je njegova minutaža pod znakom pitanja po povratku Lamela Bola. To je glavni razlog zbog kojeg američki košarkaški novinar Micića vidi kao jednu od opcija za Denver. U Nagetsima bi imao ulogu rezervnog plejmejkera.

Na pozicijama 4 i 5 Šarlotu bi odgovaralo da dobije Nadžija, koji u Denveru nema potrebne minute, naveo je između ostalog pomenuti novinar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()