Hrvat deli pravdu u Beogradu: Arbitar iz ABA lige sudi Makabiju i Partizanu

Makabi u Beogradu dočekuje Partizan, u četvrtak od 20 časova i pet minuta

16.10.2024. 15:05
  • Podeli:
Tan2024-03-2821203652_0 željko obradovic kk partizan foto marko djokovic-661a35a17437f.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

U okviru četvrtog kola Evrolige, košarkaši Makabija će dočekati u Pioniru ekipu Partizana. 

Crno-beli su u utorak savladali Bajern (86:77), ali nemaju vremena za odmor, već svoje misli moraju da usmere ka narednom rivalu.

Evroliga je odredila sudije za ovaj meč, glavni arbitar biće Španac Karlos Peruđa, dok je za drugog sudiju postavljen Josip Radojković iz Hrvatske.

Zanimljivo, arbitar iz ABA lige je delegiran za meč u Beogradu. Radojković nije delio pravdu u poslednjem kolu ABA lige, odigranom ovog vikenda, kao ni u ABA 2 ligi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()