Bajern u polufinalu: Sjajna partija Vladimira Lučića

Ekipa Pabla Lasa je posle dva trijumfa na svom terenu uspešna bila i na gostovanju

02.06.2024. 18:23
  • Podeli:
vladimir lucic profimedia-665c9c175a43d.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Bajerna su se plasirali u polufinale plej-ofa prvenstva Nemačke.

Ekipa Pabla Lasa je posle dva trijumfa na svom terenu uspešna bila i na gostovanju Virzburgu i sa rezultatom 3-0 obezbedila je mesto u borbi za titulu.

Serž Ibaka je bio najefikasniji sa 19 poena uz 8 skokova i 2 asistencije, Karsen Edvards je imao 15, a Vladimir Lučić 12 (0/1 za dva, 3/5 za tri, 3/3 slobodna bacanja) uz 2 skoka i asistenciju za 26 minuta.

U poraženom timu Peri je postigao 21 poena uz 4 skoka i 7 asistencija, a Bes i Velp po 12.

U drugom polufinalu sastaju se Kemnic i Alba, a posle prva dva meča u Berlinu rezultat je 1-1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()