Boston postao šampion NBA lige: Seltiksi ispisali novu stranicu istorije

Najbolji u timu Bostona bio je Džejson Tejtum sa 31 poenom, 8 skokova i 11 asistencija

18.06.2024. 08:07
  • Podeli:
boston seltiks, šampioni NBA lige, 17 jun 2024 - foto Reuters (1)-667123cfecd57.webp Foto: Reuters

Košarkaši Boston Seltiksa postali su šampioni NBA lige pobedom nad Dalas maveriksima rezultatom 106:88 u petoj utakmici finalne serije.

Boston je ovim trijumfom postao apsolutni lider po broju osvojenih titula sa 18 trofeja, dok su Los Anđeles Lejkersi drugi sa 17 šampionskih naslova.

Najbolji u timu Bostona bio je Džejson Tejtum sa 31 poenom, 8 skokova i 11 asistencija, a Džejlen Braun je postigao 21 poen.

Foto: Reuters

Dalas je predvodio Luka Dončić sa 28 poena i 12 skokova, dok je Kajri Irving postigao 15 poena.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()