Branko Lazić pred Studentski centar: Znamo odakle preti opasnost, ali verujem u podršku navijača

Spremni su u Zvezdi

01.04.2024. 08:26
  • Podeli:
Branko Lazić-64c3ae847a594.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 25. kola ABA lige igraju meč protiv Studentskog centra s početkom od 18 časova pred svojim navijačima, a eventualnom pobedom bi mogli da potvrde i svoje prvo mesto na kraju regularnog dela.

Jasno je svima u Zvezdi koliko im neugodan rival dolazi u goste, zbog čega vlada i ogroman oprez.

Na to je ukazao i kapiten tima Branko Lazić, koji kaže da Zvezda mora da odigra ozbiljno.

"Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina svi zajedno doći do važnog cilja a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto", istakao je Lazić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()