Četvrto kolo ABA lige: Spartak ubedljiviji u Subotici protiv FMP-a

Tim iz Subotice će u sledećem kolu gostovati Dubaiju, dok će FMP dočekati Cibonu.

14.10.2024. 21:09
  • Podeli:
kk spartak kk fmp x@aba league-670d6c20e749b.webp Foto: x@ABA_League

Košarkaši Spartaka iz Subotice pobedili su večeras na svom terenu FMP rezultatom 93:86 (26:19, 29:21, 20:21, 18:25), u četvrtom kolu ABA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rasir Bolton sa 17 poena, dok je Devon Denijels postigao 15.
U redovima FMP-a najbolji je bio Jovan Novak sa 18 poena, Matic Rebec je zabeležio 17.

Spartak je tokom celog meča vodio, na početku četvrte četvrtine imao je prednost od 18 razlike 79:61. FMP je do kraja utakmice uspeo da smanji zaostatak, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

Obe ekipe posle četiri kola imaju učinak od dve pobede i dva poraza.

Tim iz Subotice će u sledećem kolu gostovati Dubaiju, dok će FMP dočekati Cibonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()