Crno-beli probili led: Partizan slavio protiv Bajerna u krcatoj Areni

Prva pobeda tima Željka Obradovića u Evroligi

15.10.2024. 22:47
  • Podeli:
partizan kk partizan-670ed3f4a78cc.webp Foto: KK Partizan

U okviru trećeg kola Evrolige, košarkaši Partizana su na svom terenu slavili protiv Bajerna rezultatom 86:78.

Najefikasniji u redovima crno-belih Sterling Braun sa 22 poena, dok je Karlik Džons postigao 14.  Frank Nilikina, Isak Bonga i Tajrik Džons postigli su po 13 poena.

U ekipi Bajerna najbolji je bio Andreas Obst sa 15 poena, dok je Karsen Edvards postigao 13. Partizan i Bajern posle posle tri kola imaju učinak 1-2.

Crno-beli će u četvrtom kolu Evrolige, u četvrtak od 20.05 časova, gostovati u Beogradu Makabiju iz Tel Aviva. Bajern u narednom kolu dočekuje Pariz.

Domaći tim je dobro otvorio meč, u prvoj četvrtni je iz minuta u minut povećavao vodstvo. Posle prve deonice bilo je 24:15 za ekipu iz Beograda.

Partizan je u drugoj četvrtini održavao dvocifrenu prednost, na kraju poluvremena bilo je 49:32.  

Bajern je bolje zaigrao na početku treće četvrtine, smanjio je zaostatak na osam razlike 56:48. Partizan je do kraja treće deonice vratio prednost i posle 30 minuta vodio 71:52.

Ekipa iz Minhena je u četvrtoj četvrtni uspela da dođe do jednocifrenog zaostatka, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()