Crveno-beli kompletni u Staroj Pazovi: Olimpijci se priključili pripremama Crvene zvezde

Zvezda će prvu utakmicu u sezoni odigrati 20. ili 21. septembra protiv Dubaija u prvom kolu ABA lige

22.08.2024. 16:45
  • Podeli:
kk crvena zvezda pripreme - foto KK Crvena zvezda-66c74ee714035.webp Foto: KK Crvena zvezda

Srpski košarkaši Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac priključili su se danas pripremama Crvene zvezde. Reprezentativci Srbije, koji su pre 10 dana osvojili bronzanu medalju na Olimpisjkim igrama u Parizu, počeli su danas sa pripremama posle produženog odmora koji su dobili zbog igranja za državni tim. 

Zvezda će se pripremati u Staroj Pazovi, u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, do prve pripremne utakmice koju će odigrati na Palama protiv Jahorine 28. avgusta. 

Potom slede dve zatvorene utakmice u Beogradu, protiv Igokee (31. avgusta) i Hapoela iz Tel Aviva (5. septembra). Šampioni regiona i Srbije će pet dana kasnije gostovati Olimpijakosu, a poslednje provere pred početak sezone imaće na VTB Superkupu u Moskvi koji počinje 12. septembra.

Zvezda će prvu utakmicu u sezoni odigrati 20. ili 21. septembra protiv Dubaija u prvom kolu ABA lige. Prvi meč u Evroligi Zvezda igra u gostima protiv debitanta u eliti Pariza, 4. oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()