Davidovac pred Bajern: Pauza nam je dobrodošla, ali biće teško

I oni su kompletni, sa izlečenim povredama, kaže prvotimac Crvene zvezde

29.02.2024. 16:33
  • Podeli:
dejan davidovac, janis sferopulos - 23 okt 2023 - foto Antonio Ahel ATAImages-659868b454485.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Bajerna i dodao da je njegov tim spreman za meč 27. kola Evrolige.

Crvena zvezda je u novembru prošle godine na svom terenu pobedila Bajern rezultatom 74:68 u 6. kolu Evrolige.

"Moja očekivanja su da smo spremni posle ove pauze, imali smo vremena da se oporavimo. Sigurno je da idemo spremni u narednu utakmicu. Što se tiče protivnika, dobra ekipa sa dosta iskusnih igrača, igraju u punom sastavu, svi su se vratili iz povrede, tako da očekujem tešku utakmicu", rekao je Davidovac, prenosi zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda je na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 16 poraza, dok je Bajern na 15. poziciji sa skorom 11/15.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 20.30 časova u Minhenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()