Dva reprezentativca na korak od Zvezde? Petrušev i Dobrić na sastanku sa Čovićem

Miljenici navijača crveno-belih pred povratkom u klub

08.07.2024. 18:10
  • Podeli:
Filip Petrušev_KKCZ-63af3e6d3bc14.webp Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je već angažovala pet pojačanja pred sezonu 2024/25, produžila i ugovore sa nekolicinom prvotimaca iz prethodne, ali čini se da to nije kraj sklapanja mozaika za predstojeće izazove.

Naime, rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem, razgovaralo je danas sa srpskim reprezentativcima i bivšim igračima kluba Petruševim i Ognjenom Dobrićem.

Petrušev je po odlasku iz Beograda kratko bio u NBA, da bi krajem novembra prošle godine potpisao za Olimpijakos. Najavljeni povratak Saše Vezenkova u Pirej bi mogao Zvezdi da otkloni još jednu prepreku ka želji da vrati 24-godišnjeg reprezentativca, koji je sa crveno-belima osvojio duplu krunu u Srbiji tokom 2022/23 sezone.

Što se tiče Dobrića, on je u takmičarskoj godini za nama branio boje Virtus Bolonje, za koju je ubeležio 28 nastupa u Evroligi (4,7 poena i 1,6 skokova) i još 17 u italijanskom šampionatu (6,2 poena, 1,6 skokova).

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()