Evroliga objavila ko su rivali Zvezde i Partizana u prvom kolu, prvi "večiti derbi" u novembru

Kao i prethodne sezone, biće odigrano 34. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja

15.07.2024. 13:11
  • Podeli:
Evroliga_Profimedia-64ac3e3f22721.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana gostovaće 3. oktobra Baskoniji u prvom kolu Evrolige, dok će Crvena Zvezda dan kasnije igrati na strani sa Parizom, saopštilo je danas rukovodstvo takmičenja.

Prvi "večiti derbi" u sezoni odigraće se 21. novembra, domaćin će biti Crvena zvezda. Drugi derbi je na programu 31. januara, kada će Partizan biti domaćin.

Posle meča sa Parizom, Zvezdi predstoje utakmice sa Baskonijom kod kuće, zatim gostovanje Fenerbahčeu.

Partizan će posle meča sa Baskonijom, ponovo igrati u Španiji protiv Real Madrida u gostima, potom će dočekati Bajern iz Minhena.

U ovogodišnjoj Evroligi se neće igrati Valensija, a njeno mesto će zauzeti debitant Pariz, koji je prošle sezone osvojio Evrokup.

Kao i prethodne sezone, odigraće se 34. kola.

Prvih šest timova na tabeli idu direktno u četvrtfinale, ekipe od sedme do 10. pozicije igraće plej-in.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()