Filozofski pristup Sferopulosa pobedi nad Krkom: Košarkaška je kao i život, ništa se ne podrazumeva

Sledeći meč u Evroligi crveno-beli igraju protiv Makabija 14. marta sa početkom od 19 časova

10.03.2024. 21:25
  • Podeli:
Joanis Sferopulos profimedia-0649230120-65341fd4d0899.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Krkom, da je pristup njegove ekipe meču bio na željenom nivou.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras ubedljivo ekipu Krke rezultatom 110:57 u meču 22. kola ABA regionalne lige.

"Košarkaška je kao i život, ništa se ne podrazumeva. Sve morate da zaslužite. Pristup meču je bio na željenom nivou, igrali smo agresivno od početka do kraja. Čestitam ekipi na pobedi i partiji. Teodosić, Topić i Tompkins rade i treniraju u posebnom režimu, induvidualno, ali još uvek nemaju zeleno svetlo od strane medicinskog tima da se priključe ekipi. Kada ih očekujem? To nije do mene, to zavisi od medicinskog tima, od vremena koje je potrebno za oporavak", istakao je Sferopulos.

Utakmica Evrolige između Crvene zvezde i Makabija na programu je 14. marta sa početkom u 19 časova.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()