Glavobolja za Pešića pred Olimpijske igre: Povredio se Nikola Jović

Prvi zvanični meč Srbija će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu

13.06.2024. 14:15
  • Podeli:
Nikola Jovic zakucavanje -64fdbbaedb395.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy)

Srpski reprezentativac i košarkaš Majamija Nikola Jović povredio se pred početak priprema za Olimpijske igre.

On se povredio pre dva dana u Majamiju, a u četvrtak je stigao u Srbiju sa zaštitnom "čizmom", saznaje B92. Jović je na širem spisku selektora Svetislava Pešića od 16 kandidata za nacionalni tim.

Srbin je protekle sezone prosečno beležio 7,7 poena uz 4,2 skokova i 2 asistencije po meču za Hit.

Reprezentacija se okuplja 24. juna i početi pripreme za Pariz. Prve provere "Orlovi" će iimati 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske, iza zatvorenih vrata.

Prvi zvanični meč Srbija će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Nakon toga našu reprezentaciju očekuje jak turnir u Abu Dabiju gde će igrati sa Australijom 16. i SAD 17. jula.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()