Grci tvrde: Zvezda do kraja septembra čeka Petruševa

Saga oko srpskog reprezentativca traje mesecima

09.09.2024. 22:45
  • Podeli:
Filip Petrušev1-6565cf34a2718.webp Foto: BC Olympiacos

Već mesecima se spekuliše o dolasku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Nedavno se činilo da je sve rešeno, međutim, njegov trenutni klub Olimpijakos se ne odriče lako srpskog reprezentativca.

Naime,  kako piše grčka SDNA, potencijalni dogovor oko transfera bi mogao da se pretvori u još složeniju sagu, naročito dok ima problema sa povređenim i igračima koji su se tek priključili pripremama.

Olimpijakos takmičarsku sezonu počinje u polufinalu Superkupa Grčke protiv Peristerija 28. septembra.

Pomenuti medij  tvrdi da su Pirejci rešili da zadrže Petruševa sve dok učestvuju na tom turniru, kako bi pokušali sa njim u sastavu da se domognu novog trofeja.

Razlog za takav vid odluke jeste što su brojni igrači ili van stroja zbog povrede, ili zbog obaveza sa reprezentacijama tek priljučeni pripremama.

Jedan od upravo takvih je i francuski centar Mustafa Fal, kojeg muči povreda.

Olimpijakos od centara ima još samo još jednog reprezentativca Srbije Nikolu Milutinova i Mozesa Rajta, a od igrača sa drugih pozicija kao „petice“ može da igra i Alek Piters u slučaju nužnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()