Grimau odstranio Kalinića iz tima: Da li je vreme za povratak u Zvezdu?

Zvezdaši se nadaju da će se njihov miljenik vratiti u klub

02.06.2024. 17:53
  • Podeli:
profimedia-0862542017 nikola kalinić-6631ef8084aa0.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Kalinić odstranjen je iz tima za današnju treću finalnu utakmicu sa Real Madridom u ACB ligi.

Odlukom trenera Grimaua, Srbin  neće biti igrati protiv Reala u meču koji bi mogao da odluči finalistu budući da Madriđani vode 2:0 u seriji.

Razlog nije poznat, ali juče se na društvenim mrežama dosta polemisalo o Kalinićevoj konverzaciji sa Jokubaitisom u završnici prethodnog meča sa Realom. 

Njih dvojica su se smejali dok je rezultat bio u korist rivala, što su im navijači zamerili.

Jasno je da Kalinić neće ostati u Barseloni, a kao njegova naredna destinacija pominje se Beograd i veliki povratak u Crvenu zvezdu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()