Iznenađenje na Pešićevom spisku: Zvezdin Uroš Plavšić je novi reprezentativac

Na spisku se nalazi 16 imena

10.06.2024. 16:22
  • Podeli:
uros plavsic Dusan MilenkovicATAImages-666454911aefd.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Selektor Srbije Svetislav Pešić saopštio je spisak od 16 imena igrača za Olimpijske igre u Parizu. Na njemu je i ime prve zvezde NBA lige Nikole Jokića.

Međutim, Srbija će biti u jakom sastavu na ovom takmičenju, ali jedno iznenađenje se pojavilo na selektorovom spisku. U pitanju je novo pojačanje Crvene zvezde, Uroš Plavšić. 

Reprezentacija će se 24. juna okupiti u Staroj Pazovi i tamo ostati do 11. jula u okviru priprema za OI.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()