Jokić otkrio ključ pobede protiv Los Anđelesa: Ako želimo da napravimo mešto, moramo to ovako...

Nagetsi će i u drugom meču plej-ofa ugostiti Lejkerse

21.04.2024. 10:37
  • Podeli:
nikola jokić, 20 april 2024 - profimedia-6624cfe90c12a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je posle pobede nad Los Anđeles Lejkersima (114:103) da je odbrana njegove ekipe bila sjajna u drugom poluvremenu i da je to način kako moraju da igraju u plej-ofu.

Srpski košarkaš je meč okončao sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija, igrao je 39 minuta i najzaslužniji je za vođstvo Denvera 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

"Lejkersi su bolje otvorili meč, imali su prednost u prvoj četvrtini, imali smo minus tri na poluvremenu. Znali smo da moramo nešto da promenimo. Naša odbrana u drugom poluvremenu je bila sjajna i mislim da moramo tako igramo, ako želimo da napravimo nešto", rekao je Jokić posle utakmice. 

Usledilo je novinarsko pitanje o energiji koju Jokić poseduje.

"Samo se trudim da čitam igru, ne forsiram. Trudim se da nađem otvorenog saigrača", zaključio je Jokić.

Drugi meč serije, koja se igra na četiri pobede, na programu je u noći između ponedeljka i utorka, takođe u Denveru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()