Kalinić: Nisam se oprostio od reprezentacije

Samo je bio umoran

26.08.2024. 12:59
  • Podeli:
kalinić-66cc608fd163e.webp Foto: KK Crvena zvezda

Iako ovog leta nije bio član reprezentacije Srbije Nikola Kalinić otkrio je da se nije oprostio od nacionalnog tima i da je razlog tome što nije bio deo tima umor.

Nikola Kalinić mogao bi ponovo da obuče dres reprezentacije Srbije ukoliko za to bude prilike.

„Nisam se oprostio od reprezentacije, novinari su loše preneli. Rekao sam da sam umoran ovog leta. Igrao sam mnogo u Barseloni i želeo sam jedno leto da dam sebi oduška“, rekao je Kalinić u podkastu „6,75“.

Srpski košarkaši su na nedavno završenom takmičenju osvojili bronzanu medalju, a Kalinić je imao samo reči hvale. Poručio je novi/stari igrač Crvene zvezde da nema veze i ako je završio reprezentativnu karijeru jer Orlovi funkcionišu sjajno.

„Nema veze i ako sam se oprostio. Nije zvanično, ali mislim da treba da idu ljudi koji su na sto posto. Kako su leteli momci na Olimpijskim igrama… Videlo se da su umom i telom u potpunosti bili sa reprezentacijom. Drago mi je da su momci napravili uspeh. Nisam se penzionisao, ali nije ni loše ako sam se penzionisao. Prihvatam i to. Dok god im ovako ide, da ne diramo ništa, da gledamo od kuće i uživamo“, istakao je Kalinić.

Košarkaš Crvene zvezde u dresu reprezentacije osvojio je srebrne medalje najpre na Svetskom prvenstvu, a dve godine kasnije u Riju. Kalinić nije bio u timu koji je prošle godine postao vicešampion sveta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()