Kalinić po treći put u Zvezdi: Poznati svi detalji ugovora

On će za tri sezone u crveno-belom dresu ukupno zaraditi pet miliona evra

10.06.2024. 11:32
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1664261585635.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Kalinić dogovorio je povratak u Crvenu zvezdu. Navijače crveno-belih svakako će obradovati činjenica da je krilni košarkaš sa rukovodstvom kluba sa Malog Kalemegdana usaglasio uslove više godišnje saradnje.

Kako saznaje Sport klub, on će od naredne sezone po treći put biti član Zvezde, a ovog puta će sa šampionom Srbije i Jadrana potpisati trogodišnji ugovor.

Što se finansijskih uslova tiče, Kalinić će za tri sezone u crveno-belom dresu ukupno zaraditi pet miliona evra.

Subotičanin je za Zvezdu igrao u sezonama 2014/2015. i 2021/2022, a prethodne dve sezone proveo je kao igrač Barselone. Sa crveno-belima je dvaput bio šampion Srbije i ABA lige, a 2022. godine je bio i MVP regionalnog takmičenja.

U protekloj sezoni u dresu Katalonaca beležio je 7,3 poena (45% za dva, 40% za tri, 58% slobodna bacanja, 3,8 skokova, 2,4 asistencije za 24 i po minuta na terenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()