Laso dobro poznaje Partizan: Moramo bolje da skačemo na oba koša

Bajern predvodi trener sa velikim iskustvom iz Real Madrida

15.11.2023. 09:15
  • Podeli:
Pablo Laso.jpg Foto: Nordphoto GmbH / Alterphotos / Pixsell

Trener košarkaša Bajerna Pablo Laso izjavio je pred utakmicu sa Partizanom, da je za proces u kom se nalazi njegov tim bitno da kroz pobede stiču samopouzdanje. Španski stručnjak je ove sezone preuzeo nemački tim i trudi se da od njega nešto napravi. Sa iskustvom koje nosi iz Real Madrida svestan je da je za to potrebno vreme.

"Znali smo da nas očekuje težak novembar, sa mnogo gostovanja i dva puta pred beogradskim navijačima koji prave dobru atmosferu u Areni. Ali za nas je i dalje značajna prednost što imamo poznato okruženje. Ako budemo bolje skakali na oba koša i manje gubili loptu, to bi nam pomoglo. Partizan ima agresivan tim, ali za naš proces je važno da kroz pobede stičemo samopouzdanje", istakao je Laso na konferenciji za novinare.

Košarkaši Partizana u sredu od 20.30 časova gostuju ekipi Bajerna u utakmici 8. kola Evrolige
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()