Lebron ostaje u Lejkersima: Dobiće 104 miliona za 2 godine i igraće sa sinom

On će ostati u klubu koji je draftovao i njegovog sina

03.07.2024. 15:10
  • Podeli:
Lebron Džejms-65758f0776f59.webp Foto: AP Photo/Ian Maule/Tanjug

Lebron Džejms  će nastaviti da igra košarku, a nastaviće da je igra u Los Aneđelesu, pošto je sa Lejkersima potpisao novi dvogodišnji ugovor vredan 104 miliona dolara.

On će ostati u klubu koji je draftovao i njegovog sina, te će tako ovaj dvojac postati prvi u istoriji "otac-sin" duo koji će zaigrati u najjačoj ligi sveta.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, ali koji ima u sebi igračku opciju, pošto je svestan da neće moći još mnogo toga da ponudi NBA ligi, pa je oprezan i čekaće da vidi njegovo stanje od sezone do sezone.

Takođe, u ugovoru postoji i klauzula prema kojoj ne može biti trejdovan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()