Loše vesti za Partizan: Vašington igrao za Šarlot, pa bio tragičar meča

Crno-beli čekaju rasplet ove situacije

07.10.2024. 08:30
  • Podeli:
vasington partizan  Antonio AhelATAImages-66f9251e87381.webp Foto: Antonio Ahel ATAImages

Košarkaš Dvejn Vašington odigrao je prvi meč za Šarlot Hornetse protiv Njujork Niksa.

On je u porazu Šarlota od Niksa  (111:109) dobio šansu u drugom poluvremenu i na terenu je proveo osam minuta.

Za to vreme uspeo je da sedam poena (3/6 iz igre, 1/1 za tri), uz jednu asistenciju.

Vašington je u finišu meča ima tri slobodna bacanja, kada je fauliran an šutu za tri poen ana dve sekunde do kraja, ali nijedno nije iskoristio i tako je propustio šansu da Šarlot odvede u produžetak.

Naime, on je bio deo velike razmene, kada je  u sklopu trejda za Karla Entonija Taunsa prosleđen u Šarlot Hornetse od strane Njujork Niksa.

Da bi se to dogodilo, Niksi su morali da otkupe ugovor Vašingtona od Partizana i da ga pošalju u Šarlot, a on se našao u sastavu Hornetsa za predsezonski meč sa Njujork Niksima.

Crno-beli čekaju da Šarlot otpusti Vašingtona kako bi se vratio u Partizan, a prema prvim prognozama najavljeno je da će biti u timu za meč protiv Studentskog centra, pa ćemo videti da li je i zaista tako.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()