Protiv Partizana imaju podršku: Makabi prvi put ove sezone pred navijačima

Meč Partizana i Makabija igra se u četvrtak od 20.05

16.10.2024. 19:12
  • Podeli:
makabi profimedia-670ff35cd56af.webp Foto: Profimedia

U okviru 4. kola Evrolige, košarkaši Makabija će dočekati u Pioniru ekipu Partizana. 

Prvi put ove sezone, očekuje se da Makabi iz Tel Aviva ima podršku navijača i to protiv Partizana u četvrtak.

Kako javlja Sport klub nekoliko stotina navijača izraelskog kluba, vlasnika sezonskih karata, stiže u Beograd kako bi pružilo podršku svom timu u meču protiv crno-belih.

Zbog trenutnih dešavanja u Izraelu, Makabi je i ove sezone primoran da svoje domaće utakmice igra van zemlje, a Beograd je ponovo izabran za alternativnu lokaciju. Prošle sezone su igrajući u Beogradu došli nadomak plasmana na Fajnal-for. Panatinaikos ih je savladao tek posle pet mečeva.

Zanimljivo da je te sezone igrao samo jednu utakmicu u Tel Avivu i to baš protiv Partizana u prvom kolu. Dan posle tog meča, izbio je rat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()