Mega Despot najbolji na drugom turniru Lige Srbije

Oni su bili i organizatori ovog turnira

10.06.2024. 14:10
  • Podeli:
Mega Despot kk mega-6666e9f178b03.webp Foto: KK Mega

Ekipa Mega Despota osvojila je prvo mesto na drugom ovosezonskom turniru Lige Srbije u košarci u kolicima, koji je održan u TC "Dejan Milojević".

Organizator turnira bila je ekipa Mega Despot. 

Osim domaćina na ovom turniru učestvovali su još niški Nais, aktuelni prvak Srbije i ekipa Pobednik BN01 iz Beograda, koja je ovogodišnji osvajač Kupa.

Ekipa Mega Despot je u prvom meču bila bolja od Naisa rezultatom 46:30, dok je u drugoj utakmici Pobednik BN01 bio ubedljiv protiv Naisa - 73:37.
Poslednji duel između Mega Despota i Pobednika BN01 doneo je i najviše uzbuđenja i neizvesnosti. Mega Despot je posle velike borbe slavio rezultatom 47:41 čime je istakao kandidaturu za osvajanje šampionske titule.

Veliku podršku projektima sportske inkluzije košarkašima u kolicima već tri godine pruža KK Mega kroz aktivnu saradnju sa KKK Mega Despot, promovišući ovaj sport za osobe sa invaliditetom, ali i sve paraolimpijske vrednosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()