Mega podrška za pobedu Mege u Dubaiju: Jokić došao da bodri bivši klub, to je "moralo" da se dobije

Beograđni imaju tri pobede iz tri duela u ABA ligi, a Dubai je zabeležio prvi poraz posle dva trijumfa

05.10.2024. 19:44
  • Podeli:
kk dubai mega - 5 okt 2024 - foto ABA League j-t-d Dragana Stjepanovic-6701773f8eb80.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaši Mege pobedili su večeras Dubai rezultatom 83:80 (18:24, 18:21, 24:18, 23:17), u meču trećeg kola ABA lige. Iako je domaći tim imao prednost u većem delu utakmice, Mega je do pobede došla poenima Kondića iz slobnih bacanja dve sekunde pre kraja meča.

Najefikasiniji u redovima Mege bili su Kosta Kondić i Filip Jović sa po 16 poena, dok je Džek Kajl postigao 15. Mihailo Petrović je zabeležio 13 poena, šest skokova i sedam asistencija.

U ekipi Dubaija najbolji je bio Ajzea Tejlor sa 14 poena, Klemen Prepelič je ubacio 13. Danilo Anđušić je postigao 10, a Nemanja Dangubić osam poena.

Utakmici su prisutvovali nekadašnji košarkaši Mege Nikola Jokić i Vlatko Čančar, kao i njihov saigrač iz Denvera Dario Šarić. Mega ima sve tri pobede u ABA ligi, u sledećem kolu dočekaće Mornar iz Bara.

Dubai je zabeležio prvi poraz posle dve pobede, u narednom kolu gostovaće Borcu u Čačku.

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su Mornar rezultatom 92:82.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()