Mekintajer se oglasio nakon potpisa za Zvezdu: Ovo sam strpljivo čekao godinama

Da li ovo ima neke veze sa Partizanom?

03.07.2024. 17:45
  • Podeli:
kodi mekintajer-6685707d27eec.webp Foto: Profimedia

Američki košarkaš Kodi Miler Mekintajer je najnovije pojačanje Crvene zvezde, a povodom promene kluba oglasio se na društvenim mrežama sa veoma dirljivom porukom.

"Hvala ti za sve Baskonijo. Nijedna reč ne bi mogla da opiše koliko sam zahvalan na prilici i poverenju koje ste mi svi dali kada sam je zaslužio. Moja ljubav prema Vitoriji i organizaciji će uvek biti tu, ali sam izuzetno ljut što dobijate crno-zlatne dresove kada odem.. haha ali ozbiljno, hvala vam puno na ljubavi i miru koji ste mi svi preneli.. ali sada je vreme da odem i da se pobrinem za nešto na šta sam strpljivo čekao godinama.." napisao je Kodi.

On je prethodnu godinu proveo u Baskoniji, a u karijeri je nastupao i za Gazijantep, Andoru, Burg, Partizan, Cedevita Olimpiju, Zenit, Parmu i Berse.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()