Mesina ima favorite u Evroligi: Na njihovom terenu morate da budete na najvišem mentalnom nivou

Olimpija iz Milana je poražena u Atini

01.02.2024. 11:55
  • Podeli:
Etore Mesina-656dd3ed3c460.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina izjavio je da su Panatinaikos i Real Madrid trenutno dva najbolja kluba u Evroligi, prenosi Basketnjuz.

Ekipa iz Milana je u Atini poražena od Panatinaikosa 79:62 u meču 24. kola Evrolige.

"Što se Panatinaikosa tiče, ovaj tim je uz Real najbolji u Evropi. Način na koji igraju u odbrani, u napadu, energija, navijači, sve je to kao u stara vremena... Na njihovom terenu zaista morate da budete na najvišem mentalnom nivou. Ako ne postižete poene bićete poniženi", izjavio je Mesina, koji se posle meča izvinio vlasniku kluba i navijačima na, kako je naveo, sramotnoj igri i energiji.

Olimpija iz Milana se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 14 poraza, a u narednom kolu gostovaće Efesu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()