Micić: Nisam došao u NBA da bih se samo pojavio

Od kada je trejdovan iz Oklahome u Šarlot srpski reprezntativac igra sve bolje

05.04.2024. 11:14
  • Podeli:
Vasilije Micić-65f6c6c18328a.webp Foto: P Photo/Matt Slocum/Tanjug

Košarkaš Šarlota Vasilije Micić izjavio je za klupsku televiziju, da nije došao u NBA ligu samo da bi se pojavio.

Od kada je trejdovan iz Oklahome u Šarlot srpski reprezntativac igra sve bolje. Tokom meseca marta u proseku beleži 13 poena, sedam asistencija i dva skoka za 30 minuta koliko provodi na terenu.

"U mojoj zemlji, košarka je sport broj jedan. Poznati smo po svetu kao košarkaška zemlja. Tako mali imamo neverovatne rezultate. Primera radi, drugo mesto na Svetskom prvenstvu. Onima koji ne prate nije to toliko bitno, ali ljudima u Srbiji jeste. Drago mi je da sam dobio priliku i da sam deo NBA lige. Čak i u lošem smislu, ali važno je to osetiti. Sad pokušavam da učim iz dobrog i lošeg. Dok god mogu da igram u NBA, biće odlično. Nisam došao samo da bih se pojavio. Sad kad sam dobio priliku, mogu da kažem da sam veoma srećan što sam se odlučio za NBA prošlog leta", istakao je Micić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()